PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

domingo, 4 de marzo de 2012

HE TORNAT¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Bona nit i perdoneu per  el retràs del blog però entre el canvi de destinació de treball,nous horaris i els 24 dies seguits de tramuntana ha sigut imposible publicar gaires coses ( que no vol dir que no hagi entrenat ).
Aquestes ultimes setmanes gràcies al vent que ha bufat a la comarca he tingut que fer tots els entrenaments sotacobert al gimnàs,en sessions de peses bàsicament el tren inferior i moltes classes d'espinning ( sort que estem en periode de base).

Ja aquesta setmana he començat a portar els  entrenaments al dia i amb regularitat sense deixar les dues sessions setmanals de peses+ 1 hora 'espinning per no guanyar gaire musculatura i transferir la força de les peses a la bici.
Apart, ja comenco a sortir amb Btt amb la colla del c.c. L'escala- Empuries i  amb la bici de carretera estic centrat a fer la feina ben feta i el pulsometre ja mana les meves  sessions d'entrenament.
I per rematar la setmana el dilluns vaig anar al circuit urbà de btt que està muntant en Marc Calabria i vaig començar a obrir un nou corriol i avui diumenge he inaugurat la temporada de bany a l'Escala fent un bany d'un quart d'hora a la cala de la zona militat de La Clota.
Ara despres d'aquest rotllo us passo la crònica de les sortides del cap de setmana.

-FOTOS SORTIDA DIJOUS I NETEJA CIRCUIT BTT MARC CALABRIA:

                                                                           

-SORTIDA DISSABTE:

Ahir dissabte vam quedar per sortir a fer una sortida de fons amb en Palliki,en Salo,en Joan de st. Pere i un servidor per començar  a  acostumar el cos a  estar hores sobre la bici,ja que a la primavera vull estar preparat per les curses que estic inscrit.
La ruta va ser per tots els pobles de les rodalies de l'Escala com: Albons,Tort,Bellcaire,Viladamat,Valveralla,Vilacolum,st. Tomas,Siurana,Garrigas,Arenys d'Emporda,Vilaur,Camallera,Vilopriu,Les Olives,Verges,Parlava,Fonolleres,serra d'Aro Llavia,Gualta,Torroella de MontgriBellcaire,Albons i l'Escala.
Ruta molt divertida a bon ritme respectant les pulsacions i amb un gran ambient.
Al final de l'entrenament vam coincidir amb un pro Belga,qui vulgui saber qui es que miri les fotos,a veure si el coneix,jajajajajjajaja¡¡¡¡¡

RESUM DISSABTE:

-FOTOS DISSABTE:

                                                                        

-RUTA DISSABTE:

                                                                          

-SORTIDA DIUMENGE:

Avui diumenge hem quedat amb components de C.C.l'Escala Empuries per anar a descobrir i mirar si es poden fer amb BTT unes rutes ón en Palliki i jo haviem passat a peu i fent TRAIL RUNNING aquest hivern.Dit i fet,hem quedat a les nou  al Bar Avinguda en Robert,en Marc Male,en Josep Brugues i jo per anar fins la sorrera del Tallafocs ón ens esperava en Palli i en Salo i em anat fins a La Bolleria de Sobrestany i per un petit corriol hem començat a puja per camins bastant complicats que ens feien baixar de la bici i fer servir molt plat petit ,molta pedra solta i bastant tècnics,ara, tot el que patiem pujant ho disfrutavem baixant per trialeres molt tècniques que ens han portat a plantar-no a la faldilla del Montgri.
Despres d'aquesta descoberta ens hem acostat a territori Joel hi hem fet tots els corriols de la llossa,el Mila i tornada a casa pel Tallafocs del Camping Cala Montgo i la linea de la costa pels penya-segats de La Clota.
Gran matí,millor companyia que segur que repetirem,ja que en Marc Male té un juguet nou  que m'hes d' un dia ens guiara a noves descobertes pel nostre estimat Montgri.
I per rematar el dia m'he anat a passejar amb els nens a les cales de La Clota i he aprofitat per banyarme i fer el primer llarg de l'any al mar.

RESUM DIUMENGE:

                                                                         

-FOTOS DIUMENGE:

                                                                        

-RUTA DIUMENGE:

                                                                              

-TOTAL SETMANAL:


-CICLISME: 220 KM.
-BTT: 53.
-SPINNING: 55 KM.
-TOTAL: 328 KM.


Salut i kilometres.



No hay comentarios:

Publicar un comentario