PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

sábado, 10 de marzo de 2012

CIRCUIT COPA CATALANA BANYOLES 2012

Bona tarda a tothom, ahir en vistes que l'estimada tramontana no es decidia a abandonar-nos vaig quedar amb dos integrants del C.C. l'Escala-Empúries per anar a fer unes voltes al circuit de la copa catalana de BTT que es celebrarà aquest cap de setmana a Banyoles.
Vaig quedar a les nou del matí a la piscina de l'Escala amb en Joel i en Joan Costals Alies " JOAN DE ST. PERE" per anar a reconeixer el circuit i apart aprofitat per fer un petit entrenillo ( que no es anar en un  tren petit ) amb la BTT ja que en Joan hi pendra part en la categoria Master 60.
Vam arribar a Banyoles hi allà ens hi esperava en Segura,un company de feina d'en Joel que s' hi va apuntar.
Pel que fa al circuit es practicament calcat al de cada any ( crec ), un circuit molt tècnic a estones amb alguns corriols magnífics que et fan disfrutar de la BTT en molts moments.
També hi ha trams amb petits repetxons que en ritme de cursa qui no reguli bé ho pagarà al final de la cursa,ja que hi ha trams que t'obligen a donar-ho tot.
Cap a la segona volta vam trovar un petit grup de bikers que tambe feien el circuit i el vam acabar de fer tots junts.
Molt bon circuit,bastant sec però crec que diumenge veurem unes molt bones curses,SORT A TOTS ELS QUE HI PARTICIPEU DIUMENGE,alla hi sere donant-vos anims.

FOTOS :

                                                                                   


TRACK DEL CIRCUIT :

                                                                                

Salut i pedals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario