PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

domingo, 29 de enero de 2012

ENTRENAMENTS CAP DE SETMANA I RESUM SETMANAL

Bona tarda,us passo el resum dels entrenaments del cap de setmana i el resum setmanal.
Ahir dissabte vaig decidir fer un entrenament de força amb BTT,i a les nou del matí amb els XAFAROCS de l'Escala vam fer una tirada llarga de btt amb diferents zones de corriols,pinedes,repetxons i bastanta pista ampla que ens va portar cap a Bellcaire,La Tallada,Jafre,Colomers,Gaüsses,Pins,Valldevia,Vila-Robau,Saldet,l'Armentera,Cinc-Claus i l'Escala.
Entre els XAFAROCS s' hi trobaven en Martí Carmona,en Juanpe,en Sergi Lopez,en Miquel Grabalosa i el seu fill,en Gerard ( que va tenir una caiguda i es va fer mal al tornell) que no sigui rés ,gerard,RECUPERA'T, en Joan de St Pere i més gent que no recordo.
Bona sortida,bon ritme i moltes cerveses al arribar ( i alguna rampa¡¡¡¡¡).

FOTOS XAFAROCS

                                                                           

TRACK XAFAROCS:

                                                                         

TOTAL DE LA SORTIDA: 50 KM, 03:05 HORES.

Avui veient la previssió del temps i sentint la tramuntana com bufava m'he decidit a acompanyar a tres integrants del club d' Atletisme FLAMA 91 que estan preparant la MARATO DE ROMA d'aqui un més i mig.
A les nou dl matì,puntual com un clau a la porta de la piscina municipal,ón ja hi eren en Francesc Subirats,en Joan Costals i en Joaquim Torrent preparats per sortir a rodar un parell d'hores.
Em sortit i agafant tota la linea de mar ens hem endinsat pel camí dels Termes fins la pista que va a l'Estartit,i un cop hem arrivat al trencant de la ruta del vent l'hem seguida fent variacions per diversos corriols i puja-baixes de la zona del Montgrí fins que hem acabat baixant per la pista de sorra que dona a la pista que puja a la casa del Guarda,hem seguit fins el trencant de Torre Ferrana i hem trencat a mà esquerra per els corriols i pinedes fins a sortir al barri Rosa Lau ón hem fet una sèrie final desdel barri Rosa Lau fins el Supermercat Carreful que ens ha deixat petats a tots quatre.
I per acabar la jornada,amb en Francesc i en Joan ens hem trovat a la piscina municipal per fer una sessió de bany ,massatge i sauna i jo he rematat el matí a la piscina amb el crack de casa,en Pau.

FOTOS FLAMA 91

                                                                              

TRACK FLAMA 91

                                                                            

TOTAL DE LA SORTIDA: 22 KM, 02:01 HORES.

I la setmana acava amb un total de 10 sessions d'entrenament que han estat les següents:

-CICLING: 219 KM.


-MOUNTAIN BIKE: 75 KM.


-RUNNING: 37 KM.


-SWIMING: 4200 M.


-TOTALS SETMANA: 334 KM , 18 HORES.

Salut i kilometres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario