PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

domingo, 15 de enero de 2012

SORTIDES CAP DE SETMANA

Bones gent,us passo la crònica de les sortides que he fet aquest cap de setmana.
Ahir al matí amb una fred que pelava, vam quedar al punt habitual amb en Jaume Aguilera i en Marc Male per anar cap a Bellcaire ón ens esperaven en Palliki i en Salo.
La es preveia complicada ja que totes les carreteres estaven completament glaçades i senties al passar amb la bici com el gel de la carretera es trencava.
Amb en Palliki de guia vam decidir anar a fer kilometres i entrenar el fons i vam anar buscant el planer per tots els pobles del nostre voltant i allargant cap a st Jordi Desvalls,Colomers,Sobranigues,etc.
La sortida va ser tranquila,rodadora i amb un gran ambient per part de tots els que hi erem.Vull destacar que ahir el meu col.lega Marc Male s'estrenava sortint amb mi en carretera demostrant que amb paciència i fent bé les coses i no cremant-se abans d' hora,a l'estiu ja tindrem a un altre crack al grup.
Total de la sortida: 78 km 3,26 hores.
Us deixo les fotos de la sortida.
                                                                  sortida fons DISSABTE

                                                                           

Salut i kilometres.

I avui he decidit unir-me al grup dels XAFAROCS per fer BTT pel Montgri,un grup de cracks escalencs ón el riure i passar-s'ho be en BTT està assegurat.
Hem quedat a les nou del matí al bar habitual per fer el cafè,ja que la temperatura no acompanyava gaire,ara, que al mes de Gener tampoc podem voler sortir amb culotte curt collons¡¡¡¡.
Hem agafat les pinedes i corriols habituals fins arribar a Torre Ferrana ón hem fet dos grups ( ja que els renecs d'alguns membres del grup se sentien des de l'Estartit.
Un grup a pujat fins la caseta del guarda pel camí tradicional i l'altre grup hem anat per unes pujades de sorra i uns corriols oberts per en Jaume Aguilera fa temps que porten a un Bunker abandonat,continuant per mig de corriols de pinedes i repetxons considerables.
M'agradaria aplaudir des d'aqui a n'en Marti Carmona, en Bofill,en Fernandito i en Joan de St. Pere el haver-nos acompanyat ja que el terreny era força tècnic i farragós i continuament t'obligava a possar el peu a terra i ha aguantat com a autentics CRACKS¡¡¡¡.
Finalment hem trovat a la resta del grup a la caseta del guarda i ens hem separat,ja que en David Cajas,en Jaume Aguilera i jo hem anat a buscar l'inici de la ruta del vent des de Torroella,un pedregal de pujada bastant considerable que ens ha portat fins el deposit d'aigua del costat de la caseta del guarda i pel mateix camí que hem sortit de l' Escala ara tot de baixada hem disfrutat com bojos baixant per les sorreres.
Destacar el dia de chists que tenia en jaume;UN APLAUS,CRACK¡¡¡¡¡.
Total sortida: 22 KM i 02:00 hores.

Us deixo les fotos de la sortida.
                                                                  sortida XAFAROCS

                                                                        

Salut i kilometres.

                                                                     


No hay comentarios:

Publicar un comentario