PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

domingo, 8 de enero de 2012

SORTIDA ST. PERE DE RODA AMB ELS SPARTRIANS

Bona tarda gent,avui m'he aixecat amb ganes ja que havia quedat amb en Jaume Aguilera per sortir a rodar kilometres amb companys del seu club de triatló, ELS SPARTRIANS, una colla de gent apassionada del triatlo que estan repartits per tot Catalunya i ón passar-s'ho be entrenant i competint és la seva carta de presentació principal.
A les nou quedem amb en Jaume i comencem a escalfar motors,ja que fins a les 10 no hem quedat amb els SPARTRIANS que venen de Ventallo,Albons L'escala,Pals,Palafrugell,Palamos,St. Antoni de Calonge,etc i decidim començar a sumar kilometres.
A les 10 trobada general a la betzinera BP de Vilademat i tots junts possem cames direcció a St. Pere de Rodes, un mes abans del que tenia previst pels entrenaments però que m'ha servit de pedra de toc per començar a veure si el volum fet fins ara va pel bon camí.
La ruta fins a St. Pere de Roda ens fa anar bastant enfilats ja que la gent tira amb força,un pel massa pel ritme d'entrenaments que porto fins ara però l'aguanto sense problemes.
Un cop a Vilajuiga reagrupament un al començar el port tothom possa el ritme que millor li va.
Personalment,he pujat bastant bé,amb bastanta cadència i però un pel carregat de cames a la part final,amb molta confiança pensant que la feina feta fins ara esta donant millors resultats del que esperava.
Al arribar adalt,fotos amb la colla i tornada fins a casa amb la tramuntana que comença atornar a entrar a estones.
La gent comença a agafar les respectives rutes de tornada fins a casa seu i jo i en Jaume Aguilera acompanyem fins a Albons a l' Alex i desprès xino-xano fins a l'escala despres de 4 horetes de bici i 105 km amb tramontana a les cames.
I com diu el meu amic Amat: NINGU ENTRENA ¡¡¡¡¡¡¡.
Donar les gracies al club de triatlo SPARTRIANS per deixar-me pedalar amb ells i donar-los les gracies per aquest fantàstic matí ón he pogut comprovar l'importància que té el companyerisme,l'amistat i la passió per l'esport,motius aquests que a vegades es troven a faltar en colles,grups o clubs de gent ón l'únic important és passar-s'ho be amb els amics.

GRACIES,SPARTRIANS ¡¡¡¡¡¡¡.

Us deixo les fotos i el track de la sortida:

Les Fotos:

                                                                          


El Track:

-

Salut i kilometres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario