PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

domingo, 1 de abril de 2012

SORTIDA PRE-CIRCUIT MARXA BTT C.C. L'ESCALA-EMPÚRIES I SETMANA DE RECUPERACIO

Bona tarda i perdoneu el retràs.
Publicare l'entrada més destacable de la setmana passada que va ser l'entrenament que vaig realitzar amb els components del C.C. L'ESCALA-EMPURIES per preparar i començar a marcar i provar el que serà la marxa de BTT que organitzaran el proper 27 de maig per les pinedes,corriols de l'Escala i el Massís del Montgri.
Els cracks que es van animar a venir van ser en Joel ( alma mater del circuit ) en Salo, l'Edu Kichner,en Sergi Lopez,en Marc Male , en Pau Laso i un servidor.
Durant els aproximadament 27 km que recorrera la cursa tota l'estona passem per corriols de pedra,sorra,repetxons tècnics que faran que se li caigui la baba a els amants del pur BTT ja que es un circuit envoltat de pins,matolls i camins per on just passa una bici...ESPECTACULAR¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡.
La llastima va ser les dues potes de canvi que van trencar en Joel i en Marc Male,just als indrets mes suaus de la cursa ( mala sort i males branques ).
RECOMANO A TOTHOM QUE S'HI VULGUI APUNTAR QUE MIRI EL BLOG DE C.C. L'ESCALA-EMPURIES (  http://cclescala-empuries.blogspot.com.es/ ) ÓN PROPERAMENT POSSARAN L'INFORMACIO RELATIVA A  LA CURSA,APART JO TAMBE US IRE ASSABENTANT DE LES NOVETATS DE LA CURSA.

TOTALS SETMANA:


CICLING: 186 KM


MOUNTAIN BIKE: 86 KM.


TOTAL: 245 KM.

FOTOS:

                                                                               

TRACK:

                                                                             

Aquesta setmana no hi ha res a dir ja que tocava setmana de recuperació i me l'he agafat més be del que em tocava,tenia que descansar un dia i al final han sigut tres, fent la resta de dies entrenaments d'un màxim de dues hores a una F.C. màxima de 75%.

TOTAL KM SETMANA:


CICLING: 99 KM.


TOTAL SETMANA. 99 KM.

Salut i kilometres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario