PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

miércoles, 11 de abril de 2012

RESUM SETMANAL I S'ACABA L'AVORRIMENT.

Bona tarda,la setmana passada va ser l'ultima setmana de acondicionament general i ja comencem la preparació específica per les marxes de la primavera i l'estiu.
Dit això s'acaba l'avorriment i els entrenaments pessats on l'unic que es fa es sumar base i kilometres sense cap més estimul que preparar el cos per el que ve a partir d'ara; s'han acabat les sessions de gimnàs,etc,etc,etc.
Aquesta ultima setmana he sortit quatre dies perque al treballar de matins,els nens tenien festa al cole i el cap de setmana he treballat 12 hores dissabte i diumenge se m'ha acumulat tot, tot i que els quatre dies han sigut curts però intensos ja que són entrenaments d'una hora i mitja a dues hores però treballant a una intensitat minima del 75 % més un dia vaig fer series en pujada acostant-me al 85 / 90 % de la F.C. 

Aquesta setmana ja he començat  a treballar l'especific i de moment com que veig que se m'he acumulen les sortides amb interès pel blog,de moment les dues interessants d'aquesta setmana ja us les penjo.
El dilluns em va trucar el meu amic Franc Jodar ( triatleta de BICIS ESTEVE ) i em va propossar sortir a fer una tirada llarga,ja que ell el mes de juny té previst fer l'EXTREMMAN de SALOU i ha de començar a fer fons amb la bici.
La ruta triada va ser anar de l'Escala fins Banyoles i un cop allà fer el circuit del proper triatlo de Banyoles ón ell prendra part i tornar a l'Escala.
A mi em va servir per fer un primer test per saber com he assimilat els entrenaments i volia provar-me fent 100 km a un ritme alt d'intensitat.
Al final ens van sortir 116 km de repetxons a una mitja de 29 km/h.
Super content,ja que la distancia pot no ser considerable però els continuus repetxons la fan bastant complicada.

FOTOS:

                                                                              



Avui he sortit a les 07:30 hores amb el meu amic PALLIKI  del ( C.C. L'ESCALA-EMPURIES ) per fer una ruta que feia temps que voliem fer,la ruta que surt de Girona,Aiguaviva,enfila cap a Brunyola,St. Dalmai,St Coloma de Farners,puja a St. Hilari Sacalm,baixa cap a Osor,Anglès,St. Martí de Llemena,St. Gregori i Girona Fontajau.
A la Pera hem recollit a un amic d'en PALLIKI, en MIGUELON ( BICIOCI ) que no s' ha volgut perdre la sortida.
Una ruta preciossa pel paissatge envoltat de boscos,rius,salts d'aigua,fagedes,i un parell de ports ( EL QUE PUJA A ST. HILARI d'uns 17 km no gaire exigents  i el de LES PRESSES d'uns 4 km,on hem coincidit amb un PRO de l'equip GARMIN-BARRACUDA )  que fan d'aquesta ruta una experiència visual increible.
Al final de la sortida han sortit uns 105 km en 04:30 hores.
Bon entrenament per acumular ports,kilometres i treballant amb cadència i baixes pulsacions per recuperar el cos de l'esforç de dilluns i apretar el que queda de setmana.

FOTOS:

                                                                           

TRACK:

                                                                            

Salut i kilometrres.


No hay comentarios:

Publicar un comentario