PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

lunes, 7 de noviembre de 2011

1era. SETMANA D'ENTRENAMENTS.

Bona nit,perdoneu el retràs de publicacions aquesta setmana, però aquests dos primers mesos seran bastant complicats per publicar noticies,ja que els entrenos seran molt semblants i variats,la majoria en solitari i no vull fer un monotema sobre mí en imatges.
La setmana ha sigut bastant bona en quant a sessions d'entrenament poguent haver sortit 6 dies i tots variats,ja que he alternat les primeres sortides en bicicleta amb sessions de Running i una sortida de Trekking pel Montgri fent tota la carena del Massís (des de la cantera d' Ullà fins al castell i tornar).
La pluja també m'acompanyat bastants dies de la setmana,però fins que no comenci el mes vinent amb les sessions de força al gimnàs prefereixo l'aire lliure.
Destacar també que el primer mes és de contacte amb la bicicleta i tornar poc a poc a la rutina per ja al mes de gener pràcticament només em dedicaré a la bicicleta i al gimnàs (tren inferior).
Us deixo quatre fotos del que ha sigut la setmana i  els enllacos de les sesions del programa d'entrenaments SPORT-TRACKER.

http://www.sports-tracker.com/#/workout/homedegoma/66trj38qb6ep47ng
http://www.sports-tracker.com/#/workout/homedegoma/9vdut2a1l15iobqb
http://www.sports-tracker.com/#/workout/homedegoma/8l2q807oe6evhdrh
http://www.sports-tracker.com/#/workout/homedegoma/4mr9ef965qke92lp
http://www.sports-tracker.com/#/workout/homedegoma/3d0gthrndpciuoah

Total setmana: sis sesions,185km.,10,30h.


                                                                   


Salut i kilometres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario