PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

lunes, 21 de noviembre de 2011

MAS DE LO MISMO !!!!!!!!!!!!!

Bones,us passo la crònica dels meus entrenaments d'aquesta setmana que com podeu veure són bastants semblants,ja que és el que toca de moment (entrenaments sol.litaris quasi,quasi passejant ) i incloguent-t'hi alguna sessió de Running.
Aquesta setmana ja he incrementat els kilometres de bicicleta i he realitzat 3 sessions,a més a més d' una sortida pel Montgri correns a peu per la zona ón es va realitzar la Tramuntrail(tota la zona de les lineas elèctriques i les sorreres) i sortida a caminar per la muntanya per descarregar cames i buscar quatre bolets.
Bé també dir-vos que el meu company Jaume Aguilera diumenge va realitzar una esplendida cursa a peu per la muntanya de Ventalló arrivant en una magnífica tercera posició final, FELICITATS,CRACK ¡¡¡¡.
Bé,finalment donar la benbinguda al món dels blogs al meu company Marc Calabria (corredor del CKT) que estrena blog i ón podreu seguir les seves aventures al blog MARCCALABRIA.BLOGSPOT.COM.
Aquí us deixo quatre fotos i els tracks de la setmana sense cap mena de gràcia del que són els meus entrenaments fins ara.Ja s'animarà la cosa,promés¡¡¡¡¡

Totals de la setmana: 5 sessions, 12,2 hores i 295 kilometres.

                                                                           

Els tracks de la setmana:


-CICLISME:http://www.sports-tracker.com/#/workout/homedegoma/87gb95nic8qq6o9u


-CICLISME:http://www.sports-tracker.com/#/workout/homedegoma/1i83u3db4ind5kbq


-TRAIL RUNNING:http://www.sports-tracker.com/#/workout/homedegoma/fmftsvigf365fkmi


-CICLISME:http://www.sports-tracker.com/#/workout/homedegoma/cpnc4sthg0sounq3


-CICLISME:http://www.sports-tracker.com/#/workout/homedegoma/c0gr62di7ur6q1i1

Salut i kilometres.

2 comentarios:

  1. Ei Pere!!Avui a buscar bolets?jo he sortit fins l'Estartit i he tornat que el tempsno perdona i he fet una hora de piscina!!merci per la felicitació, vaig patir molt!!

    ResponderEliminar
  2. Mas de lo mismo! grácies per nombrar m'hi!

    ResponderEliminar