PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

lunes, 14 de noviembre de 2011

2ª SETMANA MULTISPORT

Bones gent,la segona setmana de la temporada ha sigut molt semblant a la primera,seguim acumulant kilometres a baixa intensitat i variant cada dia d'esport.Aquesta setmana ha prioritzat per sobre dels entrenaments en bici la carrera a peu i una sessió de Trekking pel Montgri amb el meu col.lega Palliqui i el meu fill Pau,que poc a poc comença a introduir-se en esports al aire lliure,ja que a aquesta alçada de la temporada algunes de les sortides m'el puc endur amb mi.
Tot i això he acabat la setmana amb 3 sessions de bici,dues bastant curtetes i una més llarga que vaig fer amb la colla de l'Escala entre els que hi eren en Marc Calabria,Jaume Aguilera,Franc Jodar,Jero,Lute,Jorge,Jordi Pinarello i Moi entre d'altres i que els vaig acompanyar a Sta. Pelaia amb un ritme una miqueta per sobre del que em toca a aquestes alçades d'any fet que em va portar a pujar a Sta. Pelaia al meu ritme ( últim).
També he aprofitat per sortir a correr 3  sessions, una  per asfalt fent el  circuit  urbà BIKESKENAPELAT i l'altra voltant tots els camps d'arròs de les afores de l'Escala per camins de terra.
Finalment,ahir diumenge vaig tancar la setmana amb un petit Trekking pel Montgrí amb en Palliqui i en Pauet de 12 Km tot vorejant el castell pels cims del voltant del mateix,i per acabar de fer el dia a la tarda vaig doblar entrenament amb una sessió de Running per camins,corriols,asfalt i plajes de l'Escala.
Bona setmana en que l'objectiu és anar sumant base pel que vindrà els pròxims mesos .
La tercera setmana incrementarem una mica els km en bici per anar compensant els entrenaments.
Us deixo els enllacos d'ESPORT-TRACKER i les fotos de la setmana.


                                                                       



- http://www.sports-tracker.com/#/workout/homedegoma/13tki5cftbuid0if


-http://www.sports-tracker.com/#/workout/homedegoma/94elq8dtrm6lkqto


-http://www.sports-tracker.com/#/workout/homedegoma/96tlp853auvnhmag


-http://www.sports-tracker.com/#/workout/homedegoma/2f4eungdnsinonb6


-http://www.sports-tracker.com/#/workout/homedegoma/auld9uqaud8hid9r


-http://www.sports-tracker.com/#/workout/homedegoma/6slpu132vtjmbtsu


Salut i kilometres.

1 comentario: