PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

sábado, 29 de octubre de 2011

TOT A PUNT PER LA TRAMUNTRAIL

cartell_colorwJa la tenim aquí. Demà despres de tants dies d'espera arriba la 1ª cursa de muntanya de la nostra vila:La Tramuntrail que per si ja no era una cursa espectaculat, despres de les darreres plujes encara serà més emotiva pel component de duresa que aix`comporta. 
Us deixo el reglament,el perfil de cursa i el Google Maps.
Disfruteu-la¡¡¡¡¡¡¡¡ ja que jo degut a problemes a l'esquena degut a les carregues de comencaments de temporada no la podre fer,aixo si, hi seré en algun punt del recorregut ajudant i animant als corredors.

LES PRESENTS NORMES DE PARTICIPACIÓ OBLIGUEN A TOTS ELS PARTICIAPANTS DE LA TRAMUN-TRAIL.
La cursa TRAMUN-TRAIL és una prova atlètica de muntanya de mitja distància que té per objectiu efectuar el recorregut en menys de 4 hores. L'organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants.
DIA I HORA DE LA CURSA:
La cursa serà el diumenge 30 d'octubre a les 9h del matí, se sortirà des de les instal·lacions del Club Nàutic de l'Escala (Port esportiu de l'Escala).
ENTREGA DE DORSALS:
A les mateixes instal·lacions del Club Nàutic de l'Escala, la tarda del dissabte de 16 a 20h o el diumenge al matí de 7 a 8h.
A l'hora de recollir el dorsal s'haurà de presentar inexcusablement el D.N.I. I la llicència vigent ( si és el cas)
ITINERARI:
L'itinerari estarà marcat en tot moment per cinta de marcatge blanca i vermella o guix al terra. Hi ha una gran part que circula pel camí de Ronda i altre part circula pel GR-92 (marques blanques i vermelles), la resta per camins i corriols ben definits.


DESQUALIFICACIONS:  Serà motiu de desqualificació:
No portar visible el dorsal en els controls de pas o bé passar-los fora de temps. No fer la totalitat del recorregut a peu i agafar desviaments. Invertir més de 4h en realitzar la prova
Deixar qualsevol tipus de brossa o malmetre de qualsevol manera l'entorn natural, o contravenir la normativa vigent sobre prevenció d'incendis. No atendre les directrius que l'organització pugui donar en qualsevol moment de la cursa. Qualsevol participant que incorri en alguna d'aquestes faltes podrà ser
desqualificat pel membre de l'organització que ho consideri oportú.

mapaperfilCLASSIFICACIÓ:
Tots els participants que inverteixin menys de 4 hores en realitzar el recorregut i no hagin estat desqualificats tindran la consideració de classificats. Els tres primers classificats de cada una de les dues categories (home i dona) tindran trofeu.
INSCRIPCIÓ:
Les inscripcions es podran fer directament a partir dels enllaços que es troben a www.lemporda.com abans del 27 d'octubre del 2011. A partir d'aquesta data no s'acceptaran inscripcions, les places estan limitades a 250 participants. Us Reglament TRAMUN-TRAIL 2011 L'ESCALA
recomanem fer la inscripció el més aviat possible per no trobar-vos amb les places tancades.
PREU:
Els drets d'inscripció seran de 15€ per als participants que disposin de la llicència anual de la FEEC o altres federacions de la UIAA amb conveni de reciprocitat amb la FEEC, i de 19€ per als no federats ( incloent la llicència temporal de la FEEC amb cobertura únicament vàlida per la durada de
l'activitat). El cronometratge es realitzarà amb el sistema ChampioChip, qui no disposi de xip propi (xip groc), haurà de pagar 2€ del lloguer del xip que debera retornar a l'arribada.
PARTICIPANTS:
Podran participar totes aquelles persones que ho desitgin majors de 18 anys. L'organització no es fa responsable de la manca de preparació adequada a la prova, ni dels accidents que es puguin produir, si bé es vetllarà per tal d'evitar-los. Cal portar l'equipament idoni per a l'especialitat. Participació màxima de 250
persones.
OBSEQUI:
S'obsequiarà a tots els participants amb una samarreta tècnica. Hi ha 4 punts de pas amb avituallaments de líquids i sòlids. A l'arribada hi ha beure i menjar pels participants.
DISPOSICIONS FINALS: Tots els que abandonin la prova ho hauran de fer saber a un control o trucar al
telèfon de l'organització, comunicant nom, num. de dorsal i lloc. Es recomana que cada participant porti al damunt un telèfon mòbil carregat. Pel sol fet d'inscriure's, tot participant accepta el següent reglament.
El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la prova. L'organització es reserva el dret d'acceptació de les reclamacions que els corredors puguin fer per qualsevol motiu (esportiu o no). Els drets d'inscripció NO inclouen l'evacuació dels participants des de qualsevol punt de l'itinerari, a menys que obeeixi a situacions mèdiques greus i extremes. Qualsevol altre cas no previst serà resolt pel comitè organitzador de la prova.

Salut i kilometres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario