PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

domingo, 15 de abril de 2012

PROVA DE FOC CURSA BTT C.C. L'ESCALA-EMPÚRIES + 2º TEST ST. PELAIA.

Bona tarda,aquest cap de setmana l'he dedicat a provar el circuit de la pròxima cursa de BTT que organitza el club ciclista de l'Escala i ha provar el meu estat de forma al lloc habitual dels últims anys; l'alt de St. Pelaia.

Divendres vam quedar amb l'alma mater de la cursa btt del Club Ciclista  l'Escala, en Joel i juntament amb en Pau Laso i el Boss del BTT Marc Trayter per veure que li semblava al Boss el circuit de la propera cursa que es celebrarà el proper dia 27 de Maig.
Vam fer tot el circuit a un ritme alt que impossaven en Joel i en Marc, ja que vam voler veure la duressa del circuit a ritmes semblants als que es portarien el dia de la cursa,fet que va fer que jo personalment trobi que es un circuit bastant dur que encantarà als amants del BTT en tota la seva expressió tant per tècnica,dificultat i terrenys variats.
Al final vam coincidir tots que el circuit era impressionant i, apart d'un parell de zones que haurem de netejar,està practicament llest per correr.

FOTOS:

                                                                            

Dissabte tocava provar com he anat entrenant aquest darrers dos mesos a l'alt de St.Pelaia, lloc habitual per provar les evolucions dels meus entrenaments un cop finalitzat els entrenos de força al gimnàs que donaran pas al treball de força a l'asfalt.
Vaig sortir aviat de l'Escala direcció La  Bisbal a un ritme mig/alt per escalfar bé les cames i el cor,i un cop vaig ser a peu de port vaig obrir gas per parar el crono adalt a l'ermita amb un molt bon crono de 15: 35 Min., quasi dos minuts i mig menys que fa dos mesos.
Crec que estic fent una bona feina,encara que les cames encara no tenen la fluidessa habitual degut a les sessions de gimnàs, poc a poc irem agafant agilitat i força de cames a mida que treballem a la carretera les pujades en aquests dos mesos que venen.
Per acabar de fer un bon entrenament vaig baixar fins a Cassà de la Selva i vaig fer mitga volta cap a casa (trovant a la tornada adalt de St. Pelaia un grup de l'Escala format per ESKENAPELATS I C.C. L'ESCALA-EMPÚRIES que anaven fins Romanya i La Ganga ) entre ells en Jero, en Lute ,en Franc ,en Xavi Pages,en Joan de St. Pere,en Moi , en Mia,etc) petita xerrada amb ells i tornant a l'Escala  treballant ritmes continuus a altes pulsacions per acabar recuperant els últims 5 Km. fins arribar a casa amb uns 100 Km a les cames.
DE MOMENT MOLT SATISFET DE LA FEINA FETA¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡.

FOTOS:

                                                                           

Avui tocava descansar i fer treball actiu aix´que he decidit sortir una horeta i mitja amb els CRACKS de l'Escala, els XAFAROCS,una horeta intensa de bon humor,ja que només els he acompanyat una estona fins a la caseta del Guarda i desprès he tornat a casa pels corriols de la Ruta del Vent.

FOTOS:

                                                                          

RESUM SETMANAL:


Ciclyng: 412 Km


Mountain Bike: 48 Km


Total Km: 460 Km.


Salut i kilometres.

miércoles, 11 de abril de 2012

RESUM SETMANAL I S'ACABA L'AVORRIMENT.

Bona tarda,la setmana passada va ser l'ultima setmana de acondicionament general i ja comencem la preparació específica per les marxes de la primavera i l'estiu.
Dit això s'acaba l'avorriment i els entrenaments pessats on l'unic que es fa es sumar base i kilometres sense cap més estimul que preparar el cos per el que ve a partir d'ara; s'han acabat les sessions de gimnàs,etc,etc,etc.
Aquesta ultima setmana he sortit quatre dies perque al treballar de matins,els nens tenien festa al cole i el cap de setmana he treballat 12 hores dissabte i diumenge se m'ha acumulat tot, tot i que els quatre dies han sigut curts però intensos ja que són entrenaments d'una hora i mitja a dues hores però treballant a una intensitat minima del 75 % més un dia vaig fer series en pujada acostant-me al 85 / 90 % de la F.C. 

Aquesta setmana ja he començat  a treballar l'especific i de moment com que veig que se m'he acumulen les sortides amb interès pel blog,de moment les dues interessants d'aquesta setmana ja us les penjo.
El dilluns em va trucar el meu amic Franc Jodar ( triatleta de BICIS ESTEVE ) i em va propossar sortir a fer una tirada llarga,ja que ell el mes de juny té previst fer l'EXTREMMAN de SALOU i ha de començar a fer fons amb la bici.
La ruta triada va ser anar de l'Escala fins Banyoles i un cop allà fer el circuit del proper triatlo de Banyoles ón ell prendra part i tornar a l'Escala.
A mi em va servir per fer un primer test per saber com he assimilat els entrenaments i volia provar-me fent 100 km a un ritme alt d'intensitat.
Al final ens van sortir 116 km de repetxons a una mitja de 29 km/h.
Super content,ja que la distancia pot no ser considerable però els continuus repetxons la fan bastant complicada.

FOTOS:

                                                                              



Avui he sortit a les 07:30 hores amb el meu amic PALLIKI  del ( C.C. L'ESCALA-EMPURIES ) per fer una ruta que feia temps que voliem fer,la ruta que surt de Girona,Aiguaviva,enfila cap a Brunyola,St. Dalmai,St Coloma de Farners,puja a St. Hilari Sacalm,baixa cap a Osor,Anglès,St. Martí de Llemena,St. Gregori i Girona Fontajau.
A la Pera hem recollit a un amic d'en PALLIKI, en MIGUELON ( BICIOCI ) que no s' ha volgut perdre la sortida.
Una ruta preciossa pel paissatge envoltat de boscos,rius,salts d'aigua,fagedes,i un parell de ports ( EL QUE PUJA A ST. HILARI d'uns 17 km no gaire exigents  i el de LES PRESSES d'uns 4 km,on hem coincidit amb un PRO de l'equip GARMIN-BARRACUDA )  que fan d'aquesta ruta una experiència visual increible.
Al final de la sortida han sortit uns 105 km en 04:30 hores.
Bon entrenament per acumular ports,kilometres i treballant amb cadència i baixes pulsacions per recuperar el cos de l'esforç de dilluns i apretar el que queda de setmana.

FOTOS:

                                                                           

TRACK:

                                                                            

Salut i kilometrres.


domingo, 1 de abril de 2012

SORTIDA PRE-CIRCUIT MARXA BTT C.C. L'ESCALA-EMPÚRIES I SETMANA DE RECUPERACIO

Bona tarda i perdoneu el retràs.
Publicare l'entrada més destacable de la setmana passada que va ser l'entrenament que vaig realitzar amb els components del C.C. L'ESCALA-EMPURIES per preparar i començar a marcar i provar el que serà la marxa de BTT que organitzaran el proper 27 de maig per les pinedes,corriols de l'Escala i el Massís del Montgri.
Els cracks que es van animar a venir van ser en Joel ( alma mater del circuit ) en Salo, l'Edu Kichner,en Sergi Lopez,en Marc Male , en Pau Laso i un servidor.
Durant els aproximadament 27 km que recorrera la cursa tota l'estona passem per corriols de pedra,sorra,repetxons tècnics que faran que se li caigui la baba a els amants del pur BTT ja que es un circuit envoltat de pins,matolls i camins per on just passa una bici...ESPECTACULAR¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡.
La llastima va ser les dues potes de canvi que van trencar en Joel i en Marc Male,just als indrets mes suaus de la cursa ( mala sort i males branques ).
RECOMANO A TOTHOM QUE S'HI VULGUI APUNTAR QUE MIRI EL BLOG DE C.C. L'ESCALA-EMPURIES (  http://cclescala-empuries.blogspot.com.es/ ) ÓN PROPERAMENT POSSARAN L'INFORMACIO RELATIVA A  LA CURSA,APART JO TAMBE US IRE ASSABENTANT DE LES NOVETATS DE LA CURSA.

TOTALS SETMANA:


CICLING: 186 KM


MOUNTAIN BIKE: 86 KM.


TOTAL: 245 KM.

FOTOS:

                                                                               

TRACK:

                                                                             

Aquesta setmana no hi ha res a dir ja que tocava setmana de recuperació i me l'he agafat més be del que em tocava,tenia que descansar un dia i al final han sigut tres, fent la resta de dies entrenaments d'un màxim de dues hores a una F.C. màxima de 75%.

TOTAL KM SETMANA:


CICLING: 99 KM.


TOTAL SETMANA. 99 KM.

Salut i kilometres.