PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

domingo, 29 de enero de 2012

ENTRENAMENTS CAP DE SETMANA I RESUM SETMANAL

Bona tarda,us passo el resum dels entrenaments del cap de setmana i el resum setmanal.
Ahir dissabte vaig decidir fer un entrenament de força amb BTT,i a les nou del matí amb els XAFAROCS de l'Escala vam fer una tirada llarga de btt amb diferents zones de corriols,pinedes,repetxons i bastanta pista ampla que ens va portar cap a Bellcaire,La Tallada,Jafre,Colomers,Gaüsses,Pins,Valldevia,Vila-Robau,Saldet,l'Armentera,Cinc-Claus i l'Escala.
Entre els XAFAROCS s' hi trobaven en Martí Carmona,en Juanpe,en Sergi Lopez,en Miquel Grabalosa i el seu fill,en Gerard ( que va tenir una caiguda i es va fer mal al tornell) que no sigui rés ,gerard,RECUPERA'T, en Joan de St Pere i més gent que no recordo.
Bona sortida,bon ritme i moltes cerveses al arribar ( i alguna rampa¡¡¡¡¡).

FOTOS XAFAROCS

                                                                           

TRACK XAFAROCS:

                                                                         

TOTAL DE LA SORTIDA: 50 KM, 03:05 HORES.

Avui veient la previssió del temps i sentint la tramuntana com bufava m'he decidit a acompanyar a tres integrants del club d' Atletisme FLAMA 91 que estan preparant la MARATO DE ROMA d'aqui un més i mig.
A les nou dl matì,puntual com un clau a la porta de la piscina municipal,ón ja hi eren en Francesc Subirats,en Joan Costals i en Joaquim Torrent preparats per sortir a rodar un parell d'hores.
Em sortit i agafant tota la linea de mar ens hem endinsat pel camí dels Termes fins la pista que va a l'Estartit,i un cop hem arrivat al trencant de la ruta del vent l'hem seguida fent variacions per diversos corriols i puja-baixes de la zona del Montgrí fins que hem acabat baixant per la pista de sorra que dona a la pista que puja a la casa del Guarda,hem seguit fins el trencant de Torre Ferrana i hem trencat a mà esquerra per els corriols i pinedes fins a sortir al barri Rosa Lau ón hem fet una sèrie final desdel barri Rosa Lau fins el Supermercat Carreful que ens ha deixat petats a tots quatre.
I per acabar la jornada,amb en Francesc i en Joan ens hem trovat a la piscina municipal per fer una sessió de bany ,massatge i sauna i jo he rematat el matí a la piscina amb el crack de casa,en Pau.

FOTOS FLAMA 91

                                                                              

TRACK FLAMA 91

                                                                            

TOTAL DE LA SORTIDA: 22 KM, 02:01 HORES.

I la setmana acava amb un total de 10 sessions d'entrenament que han estat les següents:

-CICLING: 219 KM.


-MOUNTAIN BIKE: 75 KM.


-RUNNING: 37 KM.


-SWIMING: 4200 M.


-TOTALS SETMANA: 334 KM , 18 HORES.

Salut i kilometres.

miércoles, 25 de enero de 2012

SORTIDA BTTRERA AMB JOEL,ORIOL I JAUME AGUILERA.

Avui he quedat amb en Joel i l'Oriol (CC L'ESCALA-EMPURIES) i en Jaume Aguilera (SPARTRIANS TRIATLÓ) per fer una petita sortida de BTT i per coneixer nous corriols.
Hem sortit a les deu hores amb un temps fantàstic hi el nostre guia Joel ens ha fet anar tota l'estona per la part del montgri més propera a l'Escala (sense anar més lluny del Tallafocs i del Milà) i he descobert una quantitat impressionant de corriols,puja-baixes,zones de dunes que m'han fet disfrutar com un nen petit.
Apart he pogut fer un bon entrenament intens de força,ja que la sortida no ha estat gaire llarga en quant ha kilometres,però que el terreny ha fet que fos bastant exigent.
Sortida molt maca,bon entrenament,bons corriols i com sempre molt bon rotllo amb aquests "PAJARUS".
Finalment,com no podia ser d'una altra manera,ens hem acostat a la GOLA DEL LLOP ón la Marta ens ha obsequiat amb unes birres i unes racions de grana i olives cortesia de la casa¡¡¡¡¡¡¡¡.

Resum de la sortida: 02:05hores i 25 kilometres.

Us deixo les fotos de la sortida.


                                                                              

I el track:


                                                                        


Salut i kilometres.

domingo, 15 de enero de 2012

SORTIDES CAP DE SETMANA

Bones gent,us passo la crònica de les sortides que he fet aquest cap de setmana.
Ahir al matí amb una fred que pelava, vam quedar al punt habitual amb en Jaume Aguilera i en Marc Male per anar cap a Bellcaire ón ens esperaven en Palliki i en Salo.
La es preveia complicada ja que totes les carreteres estaven completament glaçades i senties al passar amb la bici com el gel de la carretera es trencava.
Amb en Palliki de guia vam decidir anar a fer kilometres i entrenar el fons i vam anar buscant el planer per tots els pobles del nostre voltant i allargant cap a st Jordi Desvalls,Colomers,Sobranigues,etc.
La sortida va ser tranquila,rodadora i amb un gran ambient per part de tots els que hi erem.Vull destacar que ahir el meu col.lega Marc Male s'estrenava sortint amb mi en carretera demostrant que amb paciència i fent bé les coses i no cremant-se abans d' hora,a l'estiu ja tindrem a un altre crack al grup.
Total de la sortida: 78 km 3,26 hores.
Us deixo les fotos de la sortida.
                                                                  sortida fons DISSABTE

                                                                           

Salut i kilometres.

I avui he decidit unir-me al grup dels XAFAROCS per fer BTT pel Montgri,un grup de cracks escalencs ón el riure i passar-s'ho be en BTT està assegurat.
Hem quedat a les nou del matí al bar habitual per fer el cafè,ja que la temperatura no acompanyava gaire,ara, que al mes de Gener tampoc podem voler sortir amb culotte curt collons¡¡¡¡.
Hem agafat les pinedes i corriols habituals fins arribar a Torre Ferrana ón hem fet dos grups ( ja que els renecs d'alguns membres del grup se sentien des de l'Estartit.
Un grup a pujat fins la caseta del guarda pel camí tradicional i l'altre grup hem anat per unes pujades de sorra i uns corriols oberts per en Jaume Aguilera fa temps que porten a un Bunker abandonat,continuant per mig de corriols de pinedes i repetxons considerables.
M'agradaria aplaudir des d'aqui a n'en Marti Carmona, en Bofill,en Fernandito i en Joan de St. Pere el haver-nos acompanyat ja que el terreny era força tècnic i farragós i continuament t'obligava a possar el peu a terra i ha aguantat com a autentics CRACKS¡¡¡¡.
Finalment hem trovat a la resta del grup a la caseta del guarda i ens hem separat,ja que en David Cajas,en Jaume Aguilera i jo hem anat a buscar l'inici de la ruta del vent des de Torroella,un pedregal de pujada bastant considerable que ens ha portat fins el deposit d'aigua del costat de la caseta del guarda i pel mateix camí que hem sortit de l' Escala ara tot de baixada hem disfrutat com bojos baixant per les sorreres.
Destacar el dia de chists que tenia en jaume;UN APLAUS,CRACK¡¡¡¡¡.
Total sortida: 22 KM i 02:00 hores.

Us deixo les fotos de la sortida.
                                                                  sortida XAFAROCS

                                                                        

Salut i kilometres.

                                                                     


SETMANA 11 ENTRENAMENTS

Perdoneu la tardança,aqui us passu el resum sel que va ser la setmana passada en quant a entrenaments:
3 sessions de ciclisme i una de running ja que al averi entre mig de festes,reis,etc els que tenim nens anem una mica de cul i si li sumem semana de feina al final només vaig arreglar la setmana sortint a "rodar" amb els SPARTRIANS fins el port de St. Pere de Roda.
Us deixo el resum setmanal:

-CICLING: 184 KM
-RUNNING: 13 KM

TOTAL SETMANA: 197 KM I 8 HORES TOTALS.

Salut i kilometres.

miércoles, 11 de enero de 2012

MATINAL BTTERA AMB EL C.C.L'ESCALA-EMPÚRIES

Bones gent,avui he sortit amb la BTT amb els col.legues del club ciclista l'Escala-Empúries per les pinedes,sorreres i corriols del Montgri.
Hem sortit a les 10 hores ja que la temperatura d'avui al matí ( gelava) no convidava a sortir abans l'anfitrió Joel saló,en David Cajas,en Pepe,en Melcior,l'Albert de la Sausa i un servidor.
En Joel ens ha propossat en tot moment pinedes,corriols i sorreres ón habitualment entrena l'amic Trayter.
El ritme la primera hora ha sigut bastant ràpid degut a que el que voliem era treuren's la fred de sobre i continuament hem passat per corriols ziga-zagues molt divertits i continuus repetxons ón s'havia de donar tot per pujar-los.
Al final de la sortida 4 cracks s'han anat a rematar el matí dinant com uns campions i els demes a casa a arrassar amb l'escudella que havia preparat la sogra.
Bon treball de força que poc a poc ire introduint a les sortides que venen els 3 mesos propers i que serviran per començar a pujar els primers ports a final de febrer.

Total de la sortida:02:30 hores i 38 kilometres de bon rotllo,bona companyia i molt BTT.
Us deixo les fotos de la sortida i el track.

LES FOTOS:

                                                                         
                                                                             

EL TRACK:


                                                              


Salut i kilometres.

domingo, 8 de enero de 2012

SORTIDA ST. PERE DE RODA AMB ELS SPARTRIANS

Bona tarda gent,avui m'he aixecat amb ganes ja que havia quedat amb en Jaume Aguilera per sortir a rodar kilometres amb companys del seu club de triatló, ELS SPARTRIANS, una colla de gent apassionada del triatlo que estan repartits per tot Catalunya i ón passar-s'ho be entrenant i competint és la seva carta de presentació principal.
A les nou quedem amb en Jaume i comencem a escalfar motors,ja que fins a les 10 no hem quedat amb els SPARTRIANS que venen de Ventallo,Albons L'escala,Pals,Palafrugell,Palamos,St. Antoni de Calonge,etc i decidim començar a sumar kilometres.
A les 10 trobada general a la betzinera BP de Vilademat i tots junts possem cames direcció a St. Pere de Rodes, un mes abans del que tenia previst pels entrenaments però que m'ha servit de pedra de toc per començar a veure si el volum fet fins ara va pel bon camí.
La ruta fins a St. Pere de Roda ens fa anar bastant enfilats ja que la gent tira amb força,un pel massa pel ritme d'entrenaments que porto fins ara però l'aguanto sense problemes.
Un cop a Vilajuiga reagrupament un al començar el port tothom possa el ritme que millor li va.
Personalment,he pujat bastant bé,amb bastanta cadència i però un pel carregat de cames a la part final,amb molta confiança pensant que la feina feta fins ara esta donant millors resultats del que esperava.
Al arribar adalt,fotos amb la colla i tornada fins a casa amb la tramuntana que comença atornar a entrar a estones.
La gent comença a agafar les respectives rutes de tornada fins a casa seu i jo i en Jaume Aguilera acompanyem fins a Albons a l' Alex i desprès xino-xano fins a l'escala despres de 4 horetes de bici i 105 km amb tramontana a les cames.
I com diu el meu amic Amat: NINGU ENTRENA ¡¡¡¡¡¡¡.
Donar les gracies al club de triatlo SPARTRIANS per deixar-me pedalar amb ells i donar-los les gracies per aquest fantàstic matí ón he pogut comprovar l'importància que té el companyerisme,l'amistat i la passió per l'esport,motius aquests que a vegades es troven a faltar en colles,grups o clubs de gent ón l'únic important és passar-s'ho be amb els amics.

GRACIES,SPARTRIANS ¡¡¡¡¡¡¡.

Us deixo les fotos i el track de la sortida:

Les Fotos:

                                                                          


El Track:

-

Salut i kilometres.

miércoles, 4 de enero de 2012

CALENDARI CICLISME RUTA CATALUNYA

Bona nit,us penjo el calendari pel 2012 de ciclisme en ruta.Hi ha curses de tots tipus i per tots els gustos.
Per inscripcions a la web de la Federació Catalana de Ciclisme trobareu tota la informació i els enllacos per fer les inscripcions,info de curses, recorreguts i perfils.
Us deixo un PDF amb totes les curses.
Ha entrenar¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡


calendario de marchas catalunya 2012


Las marchas 2012 en catalunya


XV CIRCUIT DE LLARGA DISTÀNCIA (9 marxes puntuables)
4 març: I Marxa Ports del Maresme (Arenys de Munt)
18 març: IX Marxa Transcollserola (St.Cugat del Vallès)
25 març: XXI Marxa Terres de Vi i Cava (Vilafranca del Penedès)
15 abril: XXXII Marxa Rutes del Montseny (Granollers)
22 abril: XXVI Marxa Terres de l’Ebre (Tortosa)
6 maig: XVI Marxa Racons de la Conca (Rocafort de Queralt),
20 maig: IX Marxa Terra de l’Aigua (Riells i Viabrea)
2 juny: XX Marxa Cursa del Llop (Tortosa)
9 setembre: I Marxa Clàssica dels Murs (Cervera)

V CIRCUIT CICLOPIRINEUS (9 marxes puntuables)
28 abril: XXI Marxa La Pallaresa (Tremp)
13 maig: XV Marxa Terra de Remences (St.Esteve d’en Bas)
19 maig: IV Marxa Montsec-Montsec (Balaguer) (*)
27 maig: VI Marxa Les Goges-Rocacorba (Banyoles)
2 juny: XIII Marxa La Bonaigua (La Pobla de Segur)
10 juny: IX Marxa Cadí-Moixero (La Seu d’Urgell)
17 juny: XXXIII Marxa Tres Nacions (Puigcerdà)
1 juliol: XXXV Marxa Ports d’Andorra (Andorra la Vella)
, 2 setembre: XXXII Marxa Terra de Comtes (Ripoll)
22 setembre: II Marxa 100% Tondo (St.Joan les Fonts)(*) MARXA NO PUNTUABLE PEL
CIRCUIT

XXII CHALLENGE CATALANA DE CICLOTURISME (11 marxes puntuables)
1 abril: V Marxa Riera de Gaiàdium,
13 maig: XV Marxa Terra de Remences (St.Esteve d’en Bas)
19 maig: IV Marxa Montsec-Montsec (Balaguer)
27 maig: VI Marxa Les Goges-Rocacorba (Banyoles)
3 juny: XXV Marxa de Sant Magí de Brufaganya
10 juny: XXVIII Marxa Ruta del Mestral (Hospitalet de l’Infant)
24 juny: XXII Marxa Verge de Ribera (La Pobla de Segur)
2 setembre: XXXII Marxa Terra de Comtes (Ripoll)
16 setembre: XXI Marxa Vila de Pineda (Pineda de Mar)
22 setembre: II Marxa 100% Tondo (St.Joan les Fonts
30 setembre: XXIV Marxa Ciutat de Mollet (Mollet del Vallès)

                                                                 

Salut i kilometres.

domingo, 1 de enero de 2012

SETMANA 10 ENTRENAMENTS

Bona nit,us penjo el que ha estat el resum d'entrenaments d'aquesta setmana.
El dilluns a primera hora vaig acostar-me a fer la 1º cursa de St. Esteve a l'Escala,organitzada pel club FLAMA 91 quedant (que es el de menys a aquestes alçades) 10 classificat amb un temps de 19:15min.
Dimarts,dimecres i divendres vaig sortir amb la bici de carretera a fer kilometres,però amb aquests dies de festes ha sigut més complicat fer kilometres aquesta setmana m'he quedat un pél curt.
Dimarts i dijous vaig realitzar dues sessions de running per no perdre el ritme aconseguit fins ara i dilluns,dimecres i divendres vaig realitzar tres sessions de piscina amb un total de 3500 m.
Ahir dissabte,vaig fer la millor sessió de l'any,que va ser participar a la St. Silvestre Escalenca acompanyat del meu fill Pau que s'estrenava amb una cursa a peu,acabant-la com un campió.
I avui per rematar la setmana i per treure'm la caparrassa dels excessos d'ahir a la nit,hem sortit uns quants BTTteros de l'Escala i em anat tranquilament fins a la casa del Guarda a l' Estartit a celebrar l'entrada d'any brindant amb cava i galetes ( dona gust fer aquests petits detalls amb la gent que estimes¡¡¡).
I per rematar la setmana aquesta tarda he sortit a correr una tirada llarga de running amb un total de 23 km finals.
Bona setmana i el que es millor,sembla que anem assimilant les petites càrregues que aplico al cos,tot i estant encara en periode base i volum.

TOTALS:
-CICLING: 200 KM
-RUNNING: 43 KM
-SWIMING: 3500 M.


TOTALS SETMANALS: 246,5 KM ;11,7 HORES.


Us deixo les fotos de la setmana:

CURSA DE ST. ESTEVE:

                                                                                 

CURSA DE ST. GAT  SILVESTRE ESCALENCA:


                                                                                         


1ª SORTIDA DE L'ANY AMB ELS BTTEROS DE L'ESCALA:


                                                                             


SALUT I KILOMETRES.