PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

domingo, 25 de septiembre de 2011

PUJADA AL COL DE FRAUSE

Ahir dissabte em vaig decidir finalment a sortir amb el grup de la secció de muntanya del C.E.R.
La proposta era molt llaminera,ja que s' havia propossat fer un cim tan emblemàtic com el Canigó,però els butlletins meteorològics pel dia d' ahir anunciaven fortes plujes i tempestes a la zona durant tot el dia d' ahir.
A les 06:00 hores punt de trovada al C.E.R.  en Maño, en German, en Joan, en Lluís Albert, en Quim, la Marta, en Pere Sala, en Lluís Tomàs,  i l'Isaac per carregar motxilles i el s cracks de la secció decideixen pujar al cim més alt del nostre Empordà: El Col de Frause,un cim de 1430 metres d'alçada i 1000 metres de desnivell.
A les 07:30 hores deixem les furgos aparcades a la població de Maçanet de Cabrenys i agafem un G.R. que ens portarà per corriols de senglars fins la font de les Salines i l'ermita de la Mare de Deu del mateix nom. Acontinuació caminem per  boscos de fagedes ( crec ) fins la frontera amb França,finalment,arrivem a sota del Roc de Frause o Col de Muxe ( depenent amb quina part del Pirineu parlis ) ón es fa necessari grimpar una mica per arrivar al cim.
Un cop fem cim toca carregar els estomacs, que a aquella hora ja comencen a queixar-se per l'esforç realitzat.
Després de un bon esmorzar i un petit recital de poesia,baixada a Maçanet sota una tempesta amb aparell electric inclós com fa anys que no veia, fet pel qual hem quedat tots els membres de la secció molls com anecs de cintura cap avall (i això que anavem preparats amb roba d' aigua).
Arribem als cotxes després de 06:00 hores caminat,32 kilometres i mil metres de desnivell positiu ,però molt i molt content de haver fet el meu primer cim amb aquesta gran gent i desitjan  tornar sovint a repetir les activitats de la secció, ja que serà un gran entrenament de cara a les curses ciclistes que faré a la primavera apart de gaudir de bona companyia i haver-ho passat de collons.
Ah, se m' oblidava,un cop camviats ens varem acostar fin a Tapis per recuperar forces i com qualsevol esport que es fa amb bona companyia i bon rotllo cerveza de rigor,brindis per que això duri molts anys i un gran tiberi al restaurant Can Mach amb l'especialitat de la casa: Cargols amb salsa,estofat de senglar,vedella amb bolets i el més important EL VI DE LA CASA que si al començament era una mica complicat de fer passar,després de mullar un parell de cop els llavis entrava com l'aigua¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡.
Agraïr a tots els membres d' aquesta secció la bona acollida m' han  donat i animo a tothom a participar en les activitats que fa la secció de muntanya del C.E.R. regularment per tot tipus de nivell i edats.
Us deixo les fotos de la sortida. 






                                           Som-hi doncs.




                                          Cunyaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooo¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡.









                                     


                                           Font de les Salines.


                                           Els CRACKS de la jornada,faltem molts més.

                                           Ermita de la Mare de Deu de les Salines.






                                          El Col de Frause estava ón Deu va perdre les espardenyes o ón va perdre els      CALVIN KLEINS,s'han de modernitzar les dites¡¡¡¡¡jejejejejejejejeje.












                                          Paisatges meravellosos,ón la càmara té poc a dir en comparació amb el que veuen els ulls.Ique no tinc ni puta idea de fer fotos¡¡¡¡¡¡¡¡.

                                          El primer de la temporada¡¡¡¡¡¡¡¡

                                          Hem fet el cim.


                                           Quina manera de ploure¡¡¡¡¡¡



                                          Merda,he deixat la càmara ón he agafat els rossinyols¡¡¡¡¡

                                          Quina manera de ploure..I això que a aquesta zona no sol ploure mai....jejejejeje.




                                          Gastronomia local

                                          El millor de tot vi i bona companyia.